Träsnickerier

0
Träsnickerier

Behöver du hjälp med CNC fräsning, bord eller bänkskivor, finsnickeri eller tillverkning av inredning. Östermalms snickeri kan hjälpa till med allt från digitala till analoga ritningar samt genomförande av byggnationen. De har stor erfarenhet av att skapa snygga funktionella inredningar, t ex walk-in-closet, trappor eller väggbyggda skåp.

Med hjälpa av CNC fräs kan Östermalms snickeri tillverka inredningen snabbt och till bra priser. Ibland hittar man inte det man söker hos de stora leverantörerna utan man behöver ha något måttbeställt. Har du en ritning så kan Östermalms snickeri producera enligt den, annars hjälper de dig med hela jobbet, från ritning till produktion.

Ibland kan befintliga möbler behöva fräschas upp. Lackning och slipning av bord eller renovering av trappor och fönster utförs med stor yrkesskicklighet av Östermalms snickeri.