Kretskortsproduktion – Legotillverkning

0
Kretskortsproduktion – Legotillverkning

Legotillverkning av kretskort är det många företag som sysslar med men det är nästan bara Elektronik mekanik som kan erbjuda helt lysande villkor för kunden. Eller vad sägs om att de har hög kompetens och lång erfarenhet, de är flexibla i sin produktion och de har maskinkapacitet på upp till 100 000 komponenter per timme.

Lägg därtill till att de har en omfattande maskinpark där de lätt kan ställa in maskinerna så att de fungerar optimalt för de kretskort som ni behöver. Monteringen är mycket flexibel med ett snabbt löpande produktionsflöde. För att upptäcka och förhindra defekta produkter använder man sig av SAKI 3D AOI. 3D inspektionen är skalbar och används efter omsmältningsugnen för att säkerställa kvaliteten hos produkterna.