Solenergi är en av de mest lovande och hållbara energikällorna som vi har idag. Den är förnybar, vilket innebär att den kan användas om och om igen, och den ger inte upphov till några skadliga utsläpp som koldioxid. Dessutom är solenergin mycket tillförlitlig; den fungerar även under molniga dagar och i kalla klimat.

Kostnaden för solenergi har sjunkit under de senaste åren, men det är fortfarande en stor investering. Du vill vara säker på att du fattar rätt beslut innan du köper.

Även om kostnaden för solenergi har sjunkit kan det vara svårt att veta om det är rätt val för dig. Det finns många faktorer att ta hänsyn till – till exempel hur mycket sol ditt hem får och hur mycket el du använder varje månad.

Elis är här för att göra beslutet enkelt för dig. Vi erbjuder en kostnadsfri solcellsbedömning som talar om för dig hur mycket pengar du kan spara genom att satsa på solceller. Dessutom har vi finansieringsalternativ tillgängliga så att investeringen i solenergi kan passa in i din budget.