Internet till bostäder

0
Internet till bostäder

Att ha ett snabbt fungerade internet i bostaden är numera ett krav. Internet behövs till allt fler funktioner i hemmet, allt från uppkopplade ventilationssystem, tvättstugebokningar och informationstavlor. Tekniken gör det möjligt att koppla upp vitvaror som spis, kyl, frys och tvättmaskin. Du kan t ex låta olika lampor tändas och släckas, dörrar låsas och låt radion stå påslagen då och då. Temperaturen kan sänkas och ventilen för inkommande vatten stängas. Det ger dig trygghet när du inte är hemma.

Men för att kunna använda sig av den nya tekniken fullt ut så måste man kunna lita på att bredbandet är snabbt och fungerar. QuickNet är experter ut i fingerspetsarna och tar hand om hela processen. Från planering och projektering till installation och tjänsteleverans av bredband.