Kontakta Ilter Clinic för hårtransplantation med naturlig resultat. På Ilter Clinic arbetar Dr Demir Ilter, han har varit delaktig i utvecklingen av FUE IM metoden, en mycket skonsam metod för transplantation av hår. För att orsaka så lite trauma som möjligt på patienten används små verktyg och man flyttar grupper av hårsäckar istället för att flytta var hårsäck för sig.

För att få veta om hårtransplantation är något som kommer att fungera bra för dig – kontakta Ilter Clinic för en kostnadsfri konsultation. Ilter Clinic är beläget i Täby strax utanför Stockholm. Om du bor långt därifrån kan du ta bilder på ditt hårfäste från flera olika vinklar och ladda upp bilderna till Ilter Clinic. De återkommer då till dig inom ca 1 till 3 dagar med besked om hårtransplantation är möjligt att utföra på ett bra sätt på ditt hår.