Vill du kombinera att plugga vidare inom marknadsförare eller försäljning samtidigt som du får slipa på din engelska och uppleva Londons fantastiska utbud av aktiviteter, nöjen, restauranger och sport så finns det ett urval av utbildningar.

Handelshögskolan vid Middlesex University London räknas som en av de främsta i London. Där finns en stor bredd av moderna utbildningar inom bl.a business, ekonomi, företagsledning, marknadsföring, HR, finans och banking.

Regent’s Business School London är en privat handelshögskola och ingår i Regent’s University London. Här studerar du internationell business och management mitt i världsmetropolen London. Utbildningarna är utformade i samarbete med näringslivet och skräddarsydda för en internationell karriär. Regent’s Business School har en mycket internationell profil och hit kommer studenter från hela världen för att få en attraktiv och internationell utbildning inom business management.

De Broc School of Business och GEM:s campus i London finner du alltså i Bloomsbury i Londons West End, som är ett mysigt område i centrala London. Här finns många universitet och historiska platser, tex British Museum och ett rikt utbud av restauranger och caféer och nära till tunnelbanestationer som gör det lätt att ta sig hit.